Loading 0
STT Totalentreprenad AB
DELA

OM OSS

Nöjda kunder är grunden för vår verksamhet!

SCROLLA NER

OM OSS

Nöjda kunder är grunden för vår verksamhet!

b
STT Totalentreprenad AB är ett byggföretag med lång erfarenhet och gedigna kunskaper. Vi utför renovering, nybyggnation samt ombyggnation i Stockholmsområdet och Mälardalen.

Vi arbetar både för privat personer och åt större företag samt BRF, men åtar oss även hela projekt där vi i egen regi jobbar utifrån projekterade handlingar fram till en färdig slutprodukt. Vår målsättning är att finna fullständiga och långsiktiga lösningar åt våra kunder.

Tack vare ständig kunskapsutveckling samt investeringar i utrustning, kan vi hålla en god kvalité på utfört arbete samt hålla den angivna tidplanen. Vi arbetar enligt alla nödvändiga certifikat i enlighet med branschpraxis.

Våra värderingar gör det naturligt för oss att fokusera på ERA behov, krav och önskemål, samtidigt som vi genomför våra arbeten på ett tids och kostnadseffektivt sätt. Vi håller oss öppna för nyheter och förbättringar i likväl produkter som i arbetssätt.

Vi är medvetna om vårt ansvar gentemot våra anställda och våra beställare, därför skall vi alltid arbeta systematiskt för att kartlägga risk för olyckor samt vidta nödvändiga åtgärder för att förhindra dem från att uppstå. Vi vill även skapa en så god arbetsmiljö som möjligt för allas trivsel.

Partners